top of page

Werken bij Sanibell

Over Sanibell

Sanibell is een jong, dynamisch, modern en sterk groeiend bedrijf dat badkamermeubelen en wastafels ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert voor de sanitairmarkt in de Benelux. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de snelle leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als energiek, hardwerkend, saamhorig en open. ​

Werken bij Sanibell

Sanibell is een bedrijf dat ernaar streeft haar klanten een de perfecte sfeerbeleving te geven. Om dit voor elkaar te krijgen moeten de werknemers ook op volle toeren willen draaien. Daarom zorgt Sanibell voor dezelfde ervaring voor haar werknemers. Een informele sfeer, een gezellig en behulpzaam team, een vrijdagmiddag borrel aan de bar, teamuitjes, een eigen plek in onze eigen interne nieuwsbrief, en bij goede inzet zeer goede doorgroeimogelijkheden.

Van alle werknemers wordt wel verwacht dat ze zelfstandig werken en verantwoordelijkheid tonen bij de uitoefening van hun taken. 

icon-lamp.png

Proactiviteit

Bij Sanibell wordt proactiviteit erg op prijs gesteld, problemen voorkomen in plaats van verhelpen maakt wat Sanibell vandaag de dag is en dat zoeken we daarom ook in onze nieuwe werknemers.

icon-check.png

Leergierigheid

Sanibell is een bedrijf dat ten alle tijden bij de tijd blijft, dit werkt door leergierige mensen die ook de kans krijgen zichzelf binnen het bedrijf te ontwikkelen. Herken jij jezelf hierin, dan zoeken we jou!

icon-recycle.png

Continuiteit

Sanibell groeit elke dag weer een stukje groter. Dit verwachten we natuurlijk ook van onze werknemers, 1 keer je best doen is niet genoeg, we verwachten elke dag een volle inzet en dit wordt dan ook rijkelijk beloond!

Foto sanibell pand 2018.jpg
icon-nl.png

Hollands Enthousiasme

Naast dat er hard gewerkt wordt hangt er een ook gezellige informele sfeer binnen Sanibell,  onze werknemers laten hun enthousiasme niet thuis liggen en zijn altijd wel in voor een babbeltje! 

icon-social.png

Teamplayer

Sanibell werkt als een groot team, Het is dan ook ongebruikelijk dat je er tijdens je functie alleen voor staat. Aangezien er altijd binnen een team verbant wordt gewerkt is dat nieuwe werknemers goed samen kunnen werken met de teamgenoten waar ze bij komen te werken.

icon-time.png

Klokkijken

Sanibell verwacht van haar werknemers dat ze goed de tijd in de gaten kunnen houden, en daarom altijd op de afgesproken tijd aanwezig zullen zijn op de werkvloer!

Sanibell zoekt

bottom of page