Vormgever Product Ontwerp

Ter versterking en uitbreiding van ons design team bestaande uit de afdelingen productontwikkeling, marketing en communicatie zijn wij op zoek naar:

Vormgever Product Ontwerp (40 uur)

In deze veelzijdige job word je betrokken bij het bedenken, creëren en produceren van creatieve concepten en oplossingen voor onze producten. Maar ook voor de eigen beurs- en showroom-opstellingen voor onze klanten.

Een flexibele, enthousiaste en proactieve werkhouding vinden wij vanzelfsprekend. Daar staan dan ook een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. Dit is de kans om te werken in een jong en snelgroeiend bedrijf waar een gezellige en informele werksfeer heerst.

Over Sanibell

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen en wastafels voor de sanitairmarkt in de Benelux. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad. Sanibell is uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers in Nederland en een speler van formaat in de omringende landen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiemail en cv z.s.m. naar Sanibell B.V. t.a.v. Paul Collé.
Voor meer informatie over Sanibell en deze functies kan je natuurlijk ook eerst even bellen:
0186 - 657 347. Vraag dan naar Léon Collé.
Jouw sollicitatiebrief kan je mailen naar: vacature@sanibell.nl