Planner/werkvoorbereider servicemonteurs

Om de groei van onze interne organisatie bij te blijven houden zijn we op zoek naar een collega die ons gaat helpen met het plannen en voorbereiden van de serviceverzoeken.

Over Sanibell

Sanibell is een jong, dynamisch, modern en sterk groeiend bedrijf dat badkamermeubelen en wastafels ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert voor de sanitairmarkt in heel veel Europese landen. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de snelle leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als energiek, hardwerkend, saamhorig en open. Van alle werknemers wordt verwacht dat ze zelfstandig werken en verantwoordelijkheid tonen bij de uitoefening van hun taken.

Jouw werkzaamheden als planner/werkvoorbereider servicemonteurs

Je bent als Planner /werkvoorbereider verantwoordelijk voor het plannen en voorbereiden van de serviceverzoeken en de directe aansturing van onze servicemonteurs. De monteurs verrichten service opdrachten bij de consument thuis en monteren onze producten bij de showroomhoudende dealers in Nederland en Vlaams-België. De servicemonteurs zijn ook verantwoordelijk voor het afleveren van maatwerkorders en het retourhalen van producten. 

Je vervult als planner/werkvoorbereider een zelfstandige rol in het uitbrengen van planningen, verwerkt werkopdrachten en bereidt deze opdrachten punctueel voor.

Voorts coördineer je de uitvoering van de werkzaamheden en zorg je voor tijdige interne aanlevering van de producten en materialen. Daarnaast volg je de mutaties op en bepaal je de uiteindelijke werkvolgorde. Uiteraard voer je deze taken uit in overleg met de betrokken leidinggevende maar je hebt hierin wel een proactieve rol. 

Ons serviceteam bestaat uit een enthousiast team van 5 servicemonteurs waarmee je nauw samenwerkt. Daarnaast sta je in rechtstreeks contact met het hoofd verkoop van de binnendienst met wie je dagelijks overleg hebt.

Functie-eisen

De collega die wij zoeken heeft bij voorkeur ervaring met planningen en werkvoorbereiding. Voldoe jij niet helemaal aan deze eis, maar herken je jezelf wel in de gestelde vacature en heb je enige administratieve ervaring opgedaan in een vorige functie, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. We zijn op zoek naar een echte accurate doener die makkelijk communiceert op verschillende niveaus en bovendien sterk is in het organiseren van de toegewezen werkzaamheden en gestructureerd kan werken. Verder heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Natuurlijk ben je resultaat- en servicegericht en full time beschikbaar. Je werkt op het hoofdkantoor van Sanibell in Oud-Beijerland.

 

Wat bieden wij?

  • Een goed marktconform salaris;

  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;

  • Secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Een leuk bedrijf waar een informele werksfeer heerst;

  • Ruimte om te groeien en te leren;

  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);

  • Leuke uitjes en gezellige borrels.

Sollicitatie en informatie

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan direct!

Je kunt voor meer informatie en/of vragen gerust bellen naar +31 (0) 186 65 73 47, vraag dan naar Robert Collé, of stuur direct jouw motivatiemail en cv naar: vacature@sanibell.nl t.a.v. Robert Collé. Dan praten we gezellig verder tijdens een kop koffie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.