Junior Grafisch Vormgever

Ben jij die creatieve, ervaren en ambitieuze hands-on grafisch vormgever die een nieuwe uitdaging zoekt? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Junior Grafisch Vormgever (40 uur)

In verband met de groei van onze organisatie zoeken we een full time (40 uur) Junior Grafisch Vormgever om onze marketinguitingen zoals brochures, prijslijsten en posters creatief vorm te geven. Onze afdeling marketing heeft een goed ingewerkt team met 8 marketing gerelateerde medewerkers zoals marketeer, vormgever, fotograaf/stylist en productdesigners.

Jouw belangrijkste taken zijn

  • Bestaande ontwerpen en layouts aanpassen etc.;

  • Ontwerpen van artwork voor printuitingen, websites en presentaties;

  • Ondersteunen van de afdeling marketing met de vervaardiging van allerhande visuele uitingen, presentaties, interne communicatie uitingen, enz.

Jouw profiel

 

  • Afgeronde grafische MBO/HBO opleiding;

  • Je hebt ervaring in het zelfstandig ontwikkelen van genoemde communicatie-uitingen;

  • Je bent proactief, accuraat, resultaatgericht en een teamplayer. Bestand tegen deadlines. Natuurlijk verwachten we van jou een hands-on mentaliteit;

  • Vaardig met computer (Mac) en de Adobe programma’s (Indesign, Illustrator en Photoshop). Als je ervaring hebt met SketchUp is dat mooi meegenomen;

  • Vloeiend in het Nederlands en kennis van het Engels; 

  • Fulltime beschikbaar. 

Onze cultuur

Wij zijn een creatieve onderneming. Ambitieus, resultaatgericht en met een passie voor vormgeving. Sanibell kenmerkt zich door een open en informele cultuur en biedt werknemers de ruimte en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. De werkplek is open, modern en licht.  

 

Wij bieden

Een afwisselende  en leuke vaste baan met veel vrijheid en uitdagingen, bij een gezond en snelgroeiend bedrijf.  Natuurlijk word je beloond met een passend salaris.

Over Sanibell

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen en wastafels voor de (inter)nationale sanitairmarkt. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad. Sanibell is uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers in Nederland en een speler van formaat in de omringende landen. We zijn opgericht in 1978 en hebben inmiddels bijna 100 medewerkers.

Solliciteren

Word je enthousiast van deze functie en voldoe je aan het profiel?

Dan maken we graag kennis met je! We horen graag wat je in de functie aanspreekt. 

We ontvangen jouw motivatie met CV per mail ter attentie van Paul Collé op vacature@sanibell.nl.