Inpakmedewerker

Houd jij van aanpakken, uitpakken en inpakken? Dan is dit de job die jij kan gaan oppakken!

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime inpakmedewerker.

Over Sanibell

Sanibell is een jong, dynamisch, modern en sterk groeiend bedrijf dat badkamermeubelen en wastafels ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert voor de sanitairmarkt in de Benelux. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de snelle leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad.​

Functieomschrijving

Je komt te werken in een enthousiast en jong team, dus moet je een echte teamspeler zijn. Je bent de spil tussen de binnendienst en de orderpickers in het magazijn en een hulp voor onze vertegenwoordigers voor het klaarzetten van foldermateriaal of samples. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opsturen van brochures en kleurstalen als ook het samenstellen van packs die er voor zorgen dat onze orderverwerkers in het magazijn effectiever te werk kunnen gaan. Kortom; lichte werkzaamheden waarbij zelfstandig en zorgvuldig werken belangrijk is.

Ook met weinig ervaring ben je welkom bij Sanibell! Dit is een leuke functie met een diversiteit aan taken en doorgroeimogelijkheden en voor iemand die niet heel de dag stil kan zitten.

Onze Cultuur

De bedrijfscultuur kenmerkt zich als energiek, hardwerkend, saamhorig en open. Van alle werknemers wordt verwacht dat ze zelfstandig werken en verantwoordelijkheid tonen bij de uitoefening van hun taken. Voor deze functie bieden we een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Sanibell heerst een informele werksfeer. Op de vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellig drankje.

Solliciteren

Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze vacature? Solliciteer dan direct! Stuur jouw motivatiemail en cv naar vacature@sanibell.nl t.a.v. Robert Collé en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Dan praten we gewoon verder tijdens een kop koffie maar dat kan ook in de eerste instantie via de telefoon: 0186 - 657 347, vraag dan naar Robert Collé.