top of page

Professionals

Projecten en maatwerk

Bij Sanibell maken we ook projectmeubelen. Op maat, naar uw specifieke wensen en in grotere aantallen als dat gewenst is.

Of het nu gaat om gastenkamers in een hotel, een wellnessruimte in een woonhuis of een kleiner bemeten studentenwoning.

Samen met onze productontwikkelteam vinden we de oplossing voor uw project.

Bij Sanibell heeft u een grote keuze aan badmeubel mogelijkheden. Zo zijn er talloze keuzemogelijkheden in materialen, formaten, vormen en kleuren verkrijgbaar.

Voor grotere projecten zijn er nog heel veel meer mogelijkheden. Wij begeleiden u graag bij de keuze van de opstelling en afwerking. Voor meer informatie over onderscheidende projectmeubelen kunt u contact op nemen met ons. Wij kunnen u in samenwerking met een team van specialisten adviseren over de ontwikkeling en productie van de op maat gemaakte meubelen, de technische ondersteuning en de 3D-modellering.

Samenwerking

Bent u als showroom houdende sanitairspecialist of installateur geïnteresseerd in één van de verkoopprogramma’s van Sanibell, neem dan contact op met een van de vertegenwoordigers bij u in de buurt of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.

Beurzen

In het sanitairvak bezoeken we met regelmaat beurzen in binnen- en buitenland. Om nieuwe producten te ontdekken, inspiratie op te doen en relaties te ontmoeten. Zelf staan we ook op verschillende nationale en internationale beurzen om onze nieuwste producten te tonen, zoals op de ISH in Frankfurt, beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs van Utrecht en de HODS in ons eigen land, maar eveneens geven we acte de presence op relatiedagen en speciale events van onze afnemers.

bottom of page