top of page

The Valley Amsterdam

header-topapartments.jpeg

Projecten en maatwerk

Voor wie Amsterdam te druk wordt en de bereikbaarheid parten speelt, biedt The Mayor in Amstelveen het ideale alternatief.

De stad altijd dichtbij, maar genieten van landelijke rust.

Het Amsterdamse Bos, de vele parken, maar ook Schiphol en de Zuidas op steenworp afstand. Straks wandelt u over het nieuwe Meanderpark zo naar het populaire winkelcentrum Stadshart met theater, museum, poppodium en bioscoop.

De luxe badkamers zijn uitgerust met een inloopdouche met glazen wand en sommige appartementen hebben een ligbad.

Op de plattegronden kun je bekijken welke appartementen een ligbad hebben. De appartementen hebben een brede wastafel inclusief badkamermeubel en verwarmde spiegel. Dit kun je ook zien op de plattegronden.

Spectaculair

De acht appartementsgebouwen komen tussen de Burgemeester Rijnderslaan en de Ouderkerkerlaan, parallel aan de A9. Duurzame fraai ontworpen appartementen, ruime penthouses en schitterende parkvilla’s. De gebouwen krijgen een eigen warmte- en koude opslagsysteem die voor een belangrijk deel gevoed worden door zonnepanelen. High-end luxury is overal aanwezig in The Mayor. Van de goed beveiligde garage tot de luxe afgewerkte algemene ruimtes met unieke kunstwerken.

NL19-065-02-De-Nijs-The-Mayor-EXT02_DEFa.jpeg
NL21-019-01_De_Nijs_Mayor_INT_MP02_LIVING_ROOM_v06a_nieuwe_AI_The_Mayor1-e1639731336618.jp

High-end luxury

In het sanitairvak bezoeken we met regelmaat beurzen in binnen- en buitenland. Om nieuwe producten te ontdekken, inspiratie op te doen en relaties te ontmoeten. Zelf staan we ook op verschillende nationale en internationale beurzen om onze nieuwste producten te tonen, zoals op de ISH in Frankfurt, beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs van Utrecht en de HODS in ons eigen land, maar eveneens geven we acte de presence op relatiedagen en speciale events van onze afnemers.

bottom of page