Accountmanager Noord-Oost Nederland

Ben jij de Accountmanager (full-time) die wij zoeken?

Ben jij in staat vertrouwen te wekken en ben je servicegericht? Heb jij de gunfactor en ben jij de verbindende factor tussen Sanibell en haar klanten? Beschik je bovendien over een flinke dosis doorzettingsvermogen en ben je resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sanibell groeit behoorlijk en zoekt ter vervanging een Accountmanager voor het Noord-Oosten van Nederland.

Wat ga je doen?

 Na een inwerkperiode ben je in een team van 65 collega’s als Accountmanager verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van meerdere klanten en het genereren van new business. Je bent hét visitekaartje van Sanibell en draagt de missie van Sanibell uit bij de klant. Het opbouwen van persoonlijke en lange termijnrelaties is de basis van alle werkzaamheden bij Sanibell. Dit betekent, dat je op de hoogte bent van zowel de ontwikkelingen in de markt als van de specifieke situatie bij jouw accounts. Hierdoor kun je pro-actief reageren op uitdagingen bij de klant.

Wij bieden:

  • Marktconform salaris; 

  • Auto, telefoon, iPad en laptop van de zaak;

  • Leuke collega’s in een jong team;

  • Afwisselende en uitdagende baan bij een groeiende organisatie.

Over jou:

  • Affiniteit met de sanitair of keukenbranche is een pré;

  • Discipline, enthousiasme, ambitie, bescheiden en een teamspeler dat zijn eigenschappen die we zoeken;

  • Bereidheid om flexibel bereikbaar te zijn;

  • Woonachtig in Noord-Oost Nederland;

  • Van een goede klant relatie word je enthousiast.

Over Sanibell

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen en wastafels voor de sanitairmarkt in Europa en brengt deze onder de merknamen Bliss, INK, Proline, Basic-Line en On-Line op de markt. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad. Sanibell is uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers in Nederland en een speler van formaat in de omringende landen.

Solliciteren:

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiemail en cv z.s.m. naar Sanibell B.V. t.a.v. Rens de Jong (vacature@sanibell.nl).
Voor meer informatie over Sanibell en deze functie kan je natuurlijk ook eerst even bellen: 0186 - 657 347