Technisch Tekenaar

Ter versterking en uitbreiding van onze afdeling MAATWERK zijn wij namelijk per direct op zoek naar een (full-time) 

Technisch Tekenaar bij Sanibell in Oud-Beijerland (40 uur)

Ben jij die (aankomend) technisch tekenaar die goed uit de voeten kan met 3D tekenprogramma’s? Dan hebben wij de baan die je zoekt.

 

In deze veelzijdige job, met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maak je technische (maatwerk)tekeningen van badkamermeubelen en ben je betrokken bij de productontwikkeling. Je versterkt en ondersteunt het creatieve team. 

 

Jij bent de ideale kandidaat voor deze functie als je beschikt over een flexibele en proactieve werkhouding en een paar jaar werkervaring. Ben jij die tekenaar en heb jij een hands-on mentaliteit? En werk je graag in een team maar kan je ook zelfstandig goed uit de voeten. Dan pas jij waarschijnlijk heel goed bij ons.

 

We gaan er van uit dat je een afgeronde mbo opleiding hebt in de technische richting en enige aantoonbare ervaring met bijvoorbeeld 3D-CAD programma’s. Bij Sanibell werken we met CAD software: Autodesk Inventor.

 

Wij bieden:

  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Een informele werksfeer;

  • Een verantwoordelijke baan met doorgroeimogelijkheden.

Over Sanibell

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen en wastafels voor de sanitairmarkt in de Benelux. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad. Sanibell is uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers in Nederland en een speler van formaat in de omringende landen.

Solliciteren

Meer informatie kan je krijgen bij:
De heer Léon Collé - tel.
0186-657 347
Jouw sollicitatiebrief kan je mailen naar: vacature@sanibell.nl