Handige Harry (40 uur)

Ben jij onze nieuwe handige Harry of technische Theo; de manus-van-alles voor Sanibell?

 

In ons snelgroeiende bedrijf zijn allerhande werkzaamheden te doen. Niet alleen in ons pand en voor onze producten maar ook zo nu en dan in de showrooms bij onze klanten. Je gaat dan als hulpkracht onze servicemonteurs ondersteunen bij de werkzaamheden buitenshuis. Merendeels heb je je werkterrein op onze locaties in Oud-Beijerland.

 

Je komt in een team van 5 servicemonteurs en dat zijn ook de mannen die jou zullen inwerken. Zij zullen je alle kneepjes van het vak bijbrengen door jou te laten kennismaken met onze producten. Er is nog genoeg te leren en te doen.

 

Ben je handig? Heb je een technische achtergrond of vooropleiding? En in bezit van rijbewijs? Bel dan gerust voor meer informatie over de vacature of stuur een kort en motiverend mailtje ter attentie van Robert Collé. Wij bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in een leuk bedrijf waar een informele werksfeer heerst.

Solliciteren

Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct. Een hele uitgebreide brief is helemaal niet nodig. Stuur een kort berichtje en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Dan praten we gewoon verder tijdens een kop koffie maar dat kan ook in eerste instantie via de telefoon: 0186-657 347 en vraag naar Robert Collé of stuur ons een mailtje: vacature@sanibell.nl