top of page

Inpakmedewerker/orderpicker

Houd jij van aanpakken, uitpakken en inpakken? Dan is dit de job die jij kan gaan oppakken! We zijn op zoek naar een orderpicker/inpakmedewerker. Orders verzamelen en zorgen dat de kleinere orders/postpakketten verzonden kunnen worden.

Jouw Werkzaamheden

- Orderpicken van kleinere bestellingen

- Inpakken van de producten voor verzending

- Verzendklaar maken van de bestelling

- Zorg dagen dat de bestellingen op het juiste transport gaan

- Samenwerken in een fijn team.

Ben jij ...

- Een teamspeler die ook goed zelfstandig en zorgvuldig kan werken

- Gemotiveerd en wil je inzetten voor het bedrijf

- Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Dan zoeken wij jou!

Over Sanibell

Sanibell is een jong, dynamisch, modern en sterk groeiend bedrijf dat badkamermeubelen en wastafels ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert voor de sanitairmarkt in de Benelux. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de snelle leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad.​

Onze Cultuur

De bedrijfscultuur kenmerkt zich als energiek, hardwerkend, saamhorig en open. Van alle werknemers wordt verwacht dat ze zelfstandig werken en verantwoordelijkheid tonen bij de uitoefening van hun taken. Voor deze functie bieden we een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Sanibell heerst een informele werksfeer. Op de vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellig drankje.

Solliciteren

Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze vacature? Solliciteer dan direct via Indeed of stuur jouw motivatiemail en cv naar vacature @ sanibell.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Soort dienstverband: Vaste baan, Fulltime

Rooster:

  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen

  • Reiskostenvergoeding

  • Vrijdagmiddagborrel

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

bottom of page