top of page

Onze lijnen

Unit 120 cm met kraangaten - ok 120 cm 2 laden greeploos houten keerlijst houtskool eiken

Badkamer trends 2023

Japandi

Warme, natuurlijke materialen passen ook heel goed in de Japandi stijl. Denk aan houtkleuren zoals onze onderkast in zuiver eiken of chocolate en de nieuwe INK wastafels in mat wit marmer of glans wit marmer

Heldere vormen, strakke lijnen functionele toepassingen en gevoelige materialen staan aan de basis van de populaire Japandi stijl. Zachte en 'cleane' kleuren komen sterk naar voren in de badkamermeubelen en wastafels. Een uitstraling die gebruik maakt van een prachtig licht kleurenpalet en natuurlijke materialen. Een opgeruimde stijl.

Om de rustige sfeer van de Japandi stijl in de badkamer te creëren is het belangrijk dat alles mooi opgeruimd blijft. De INK onderkasten en (half) hoge kasten bieden veel ruimte voor alle spullen die opgeborden dienen te worden. Een half hoge kast laat de ruimte ook optisch groter lijken door zijn beperkte hoogte. De nieuw asymmetrische onderkasten hebben een hogere onderlade, handig om de grotere spullen in op te ruimen! Voor de kleinere spulletjes kunt u kiezen voor een spiegelkast.

Marmer

De wastafel Pitch is een hoge wastafel met een schuin aflopende wasbak en een drain gemaakt van hetzelfde sterke keramische materiaal in dezelfde kleur. Keramische slabs zijn aan een opmars bezig in de badkamer en hebben de hardheid van een tegel en de looks van echt natuursteen. De consument kan kiezen uit vier prachtige trendkleuren: wit marmer (Calacatta mat), grijs marmer (Armani grey), zwart marmer (Lauren black mat) en wit glans marmer (Statuario glans).

 Deze tegelplaten worden onder extreem hoge druk samengeperst en daarna door een oven op een temperatuur van 1200 graden gevoerd. Dit verdichtingsproces creëert een hard en esthetisch tegelmateriaal dat onderhoudsarm, niet poreus en bijzonder kras- en hittebestendig is en eveneens een lange levensduur garandeert.

In de collectie INK wastafels hebben we meer variatie gekregen met nieuwe keramische wastafels. De wastafel Post heeft een dun wastafelblad en een wasbak met een centraal, schuin aflopende envelopbodem en laat zich prima combineren met alle 45 cm diepe onderkasten uit de INK collectie.

Duurzaamheid

Sanibell denkt aan de toekomst. Het kantoorpand en magazijn in Oud-Beijerland is volledig zelfvoorzienend. Zo wekt Sanibell energie op uit de aarde door middel van een aardpomp.

 

Diep in de aarde is het constant 15 graden. Deze warmtepomp pompt water met deze temperatuur naar boven en koelt of verwarmt het pand naar de gewenste temperatuur. Daarnaast is het gehele dak van Sanibell voorzien van 233 zonnepanelen, die zowel het kantoorpand als het magazijn van energie voorzien.

Fonteinkranen

Ukunt kiezen uit een mooie elegante wandkraan met inkortbare uitloop (die op een gemakkelijke manier helemaal op maat te maken is) of een stoere staande kraan in een lage en verhoogde versie.

Het assortiment koudwaterkranen bestaat uit 6 verschillende moderne kleuren. Nu kunt u het toilet helemaal aanpassen aan het karakter van de toiletruimte. Kies voor mat zwart als u het stoere karakter wilt weergeven of voor een opvallende kleur als u voor een luxe uitstraling wilt gaan. Natuurlijk zijn de traditionele kleuren chroom en brushed nickel ook geweldig om te zien.

Naast de staande lage kraan, staande hoge kraan en inkortbare wandkraan maakt nu ook de gebogen staande kraan deel uit van de INK fonteinkranen collectie. In lage en hoge uitvoering

bottom of page