Sanibell is een jong, dynamisch, modern en sterk groeiend bedrijf dat badkamermeubelen en wastafels ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert voor de sanitairmarkt in de Benelux. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de snelle leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad.

 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een:

Commercieel medewerker binnendienst

 

In deze representatieve en communicatieve rol ga je de accountmanagers ondersteunen met het uitwerken van de offertes maar ook orders verwerken en uitgaande goederen inplannen. Een klantgerichte en punctuele houding is hierbij noodzakelijk. Natuurlijk heb je een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is mooi meegenomen. Je hebt bij voorkeur een commerciële opleiding en een proactieve en flexibele werkhouding. Een sterk gevoel van verantwoordelijkheid hoort daar ook bij.

 

Voor deze functie bieden we een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Sanibell heerst een informele werksfeer. Op de vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellig drankje.

 

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in één van deze functies? Stuur dan jouw motivatiemail en cv naar Sanibell B.V. t.a.v. Robert Collé (administratie@sanibell.nl). Voor meer informatie over Sanibell en deze functie kan je natuurlijk ook eerst even bellen: 0186 - 657 347. Vraag dan ook naar Robert.

Kontorets åbningstider:

Mandag til fredag:         8:30 til 17:00

Lørdag og søndag:         lukket  

 

 

Sanibell BV

Ferrarilaan 8

3261 NC Oud-Beijerland

t. +31 (0) 186 657 347

Holland
 

 

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Instagram