Merken

De volgende vier merken zijn ontwikkeld door Sanibell

BLISS badkamermeubelen

Bliss® is een eigen merk van Sanibell en vertegenwoordigt een exclusieve merklijn van badkamermeubelen.  Bliss zijn innovatieve badkamermeubelen gemaakt van nieuwe materialen, zoals bijvoorbeeld Solid Surface, een duurzaam, massief en aangenaam aanvoelend materiaal. Solid surface materiaal vervormt niet, zet niet uit, is bacterie- en schimmelwerend, kleurecht. Dat betekent volledige vrijheid bij de inrichting van de badkamer en een exclusief gevoel.

 

 

GA NAAR WEBSITE >

INK badkamermeubelen

INK badkamermeubelen worden in eigen huis ontworpen, geheel naar Nederlandse maatstaven. Het strakke design wordt gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit. Alle mallen voor wastafels, zowel polystone als porselein, zijn door Sanibell ontworpen en worden in zorgvuldig geselecteerd fabrieken gebruikt. De gehele productie geschiedt in Europa.

 

Het volledige programma is uit voorraad leverbaar.  

 

 

 

GA NAAR WEBSITE >

PROLINE badkamermeubelen

Proline is een uitgebreid programma die door middel van 5 duidelijke stappen doorlopen kan worden. De wastafels uit het programma hebben een brede keus aan materiaal, van glas en porselein tot en met hardsteen. Hierdoor is het badkamermeubel volledige op eigen wensen af te stemmen en te combineren.

 

Het volledige programma is uit voorraad leverbaar. 

 

 

GA NAAR WEBSITE >

 

BASICLINE badkamermeubelen

Basic-line is een lijn badkamermeubelen gericht op de prijs/kwaliteit verhouding. Basicline biedt een beperkt aantal complete sets aan in verschillende kleuren. 

 

 

 

Het volledige programma is uit voorraad leverbaar. 

 

 

GA NAAR WEBSITE >

Openingstijden kantoor:

maandag t/m vrijdag:     8:30 - 17:00 u

zaterdag & zondag:         gesloten 

 

 

Sanibell BV

Ferrarilaan 8

3261 NC Oud-Beijerland

t. 0186 657 347
 

 

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Instagram