Sanibell is een jong, dynamisch, modern en sterk groeiend bedrijf dat badkamermeubelen en wastafels ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert voor de sanitairmarkt in de Benelux. Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht en de snelle leveringen uit voorraad zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad.

Houd jij van aanpakken, uitpakken en inpakken. Dan is dit de job die jij kan gaan oppakken. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een

Medewerker logistiek en orderpicking

Je komt te werken in een team, dus moet je een echte teamspeler zijn. Maar wel goed zelfstandig en zorgvuldig kunnen werken. Uiteraard heb je goede kennis van de Nederlandse taal en ben je bij voorkeur in het bezit van een heftruckdiploma. Dit is een verantwoordelijke en veelzijdige functie met een diversiteit aan taken en doorgroeimogelijkheden in een dynamische, jonge en creatieve werkomgeving.

Je hebt bij voorkeur een middelbare beroepsopleiding en een actieve en flexibele werkhouding. Een goed gevoel van verantwoordelijkheid hoort daar natuurlijk ook bij.

Voor deze functie bieden we een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Sanibell heerst een informele werksfeer. Op de vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellig drankje.

Sollicitatie en informatie

Heb je interesse in één van deze functies? Stuur dan jouw motivatiemail en cv naar Sanibell B.V. t.a.v. Robert Collé (administratie@sanibell.nl). Voor meer informatie over Sanibell en deze functie kan je natuurlijk ook eerst even bellen: 0186 - 657 347. Vraag dan ook naar Robert.

Openingstijden kantoor:

maandag t/m vrijdag:     8:30 - 17:00 u

zaterdag & zondag:         gesloten 

 

 

Sanibell BV

Ferrarilaan 8

3261 NC Oud-Beijerland

t. 0186 657 347
 

 

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Instagram